Creative·Personal

Gepersonaliseerde Agenda | Fotofabriek

Fotofabriek agenda spiraal (5)
Fotofabriek agenda spiraal (1)Fotofabriek agenda spiraal (3)Fotofabriek agenda spiraal (4)Fotofabriek agenda spiraal (2)

Een agenda helemaal naar jouw smaak! Aangezien we DE cadeaumaand december naderen is het misschien wel goed om vooruit te denken. Ben jij nog op zoek naar een geschikt cadeau dat leuk en persoonlijk is maar ook nog eens handig? Misschien een gepersonaliseerde agenda met jouw favoriete foto’s!?

Bij Fotofabriek maakte ik alvast mijn cadeau, namelijk een jaaragenda voor het jaar 2018 met mijn fijnste momenten samen met mijn vriend.

Fotofabriek verkoopt naast agenda’s die je kunt personaliseren ook kalenders, fotoboeken, posters en alles wat je daartussenin nog kunt verzinnen. Voor het maken van sommige producten kun je werken met online software en voor andere met offline software. Het is jammer dat je niet zelf kunt kiezen tussen de twee voor bepaalde producten. De online software is enorm gebruiksvriendelijk en je kunt zelfs foto’s van je Facebook of Instagram account halen om te gebruiken. De offline software aan de andere kant is moeilijker en de software loopt soms ook vast. (Weet wel dat hoe beter de kwaliteit van de foto is, hoe mooier het geprinte resultaat gaat zijn. Met andere woorden kleine foto’s van het internet of gecropped foto’s van je telefoon gaan duidelijker de pixels laten zien als foto’s van een normale fotocamera.)

De agenda die ik hebt gemaakt is de jaaragenda, zo ingedeeld  dat een week twee pagina’s omvat, bij elkaar gehouden met een ijzeren spiraal. Ik koos voor een lief en praktisch A6 formaat. De agenda inhoud wordt beschermd aan zowel de voor- als achterkant met een plastic cover. Er zijn vooraf bepaalde plaatsen in de agenda gereserveerd voor de foto’s. Er komen altijd twee foto’s na elkaar, soms op dezelfde bladzijde en anders naast elkaar. In totaal kun je tien foto’s verwerken in je agenda. De agenda bevat de standaard informatie: persoonsinformatie, adressen, notities, jaaroverzicht maar ook tijdzones en internationale telefoonverbindingen.

Over de levering heb ik enkel goede dingen te zeggen. Voor een product dat uit Groningen moet komen, is de levering naar België snel. Het pakketje kwam veilig aan na enkel een dag wachten. Ik ontving ook een mail dat het verzonden was en een track’n trace code.

Bedankt Fotofabriek voor dit leuk cadeau!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s