Food

Smaaktest: Glutenvrije koekjes

smaaktest

Koekjes die gegeten kunnen worden als je niet tegen gluten of lactose kan.
Stel dat er iemand bij jou komt eten maar degene heeft een allergie voor bepaalde voedingsmiddelen. Sommigen mensen weten dan niet meer wat ze dan nog kunnen koken. Ik kom dit fenomeen vaak tegen als ik aan mensen waar ik blijf eten zeg dat ik vegetariër ben. Als ik dan per ongeluk iets eet van vlees of vis dan ga ik het niet leuk vinden, maar ik ervaar geen negatieve reacties.
Iemand met een allergie aan de andere kant zal heel wat negatieve reacties ondervinden. Zo zal iemand met een gluten intolerantie erge buikpijn kunnen krijgen en iemand met een lactose allergie last van diarree.

Om een lang verhaal kort te maken, er bestaan wel degelijk producten die het leven makkelijker maken als iemand rekening moet houden met een allergie. Niet enkel de basis voedingsmiddelen als brood, melk en vleeswaren maar ook ontbijtgranen en koeken. Ik proef chocoladekoekjes die zowel gluten als lactose-vrij zijn en daarboven ook nog eens veganistisch. De koekjes vond ik niet een dieetwinkel maar in de doorsnee winkel Lidl. Benieuwd of ze ook lekker zijn?


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s