Food

Smaaktest: Pepernoten/Kruidnoten

Pepernoten smaaktest (1)Pepernoten smaaktest (2)

Een lekkere kruidnoot of twee, drie of een handvol dat kan zeker smaken! De kruidnoten lagen al vroeg in de winkel, maar ik vind dat er voor alles een geschikt moment is. Met het Sinterklaasfeest in aantocht test ik kruidnoten uit drie verschillende winkels. Benieuwd of er een verschil is in smaak tussen de kruidnoten?

Pepernoten smaaktest (4)

Als eerste proef ik de Smikkelhuys kruidnoten te koop bij de Action. Een zak bevat 500 gram knapperige kruidnoten aan €0,69. De goedkoopste pepernoten van de drie zijn tevens ook de vetste van ze allemaal en bevat de meeste vezels.

Pepernoten smaaktest (3)

De tweede zak die opengaat zijn de kruidnoten van de Albert Heijn. Een zak van Appie bevat ook 500 gram maar aan de prijs van €1,29. De duurste van de drie is ook nog eens de zoutste van ze allemaal. Qua uiterlijk zien ze er hetzelfde uit als degene van Smikkelhuys.

Pepernoten smaaktest (5)

De laatst kruidnoten die deelnemen aan de test komen van de HEMA. Een zak van 650 gram wordt daar verkocht aan €1. Zowel het uiterlijk als de smaak verschilt van de andere twee.

Om meer te weten te komen over het verschil in pepernoten is hier de smaaktest video. Natuurlijk welke voor mij de winnaar is, kan verschillen van de jouwe dus onderneem vooral je eigen smaaktest.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Pepernoten smaaktest (1)Pepernoten smaaktest (2)

Eet jij kruidnoten en welke?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s