Beauty

Review: Kruidvat Droogshampoo

Droogshampoo

Geen tijd om je haar te wassen of komt het even niet goed uit? Dan kan droogshampoo wel eens goed van pas komen. Soms zit ik echt met de handen in het haar als ik onverwachts snel weg moet en nou net geen tijd meer heb om in de douche te springen. Op die momenten wil ik gewoon een quick-fix. Om die reden test ik de volume droogshampoo van het Kruidvat!

De aluminium blauwe bus bevat 250 ml die je toch minstens 6 keer kan gebruiken. Ik gebruikte het op mijn nog lange haar en tijdens een warmere periode.

Verfris je haar tussen de wasbeurten door met deze droogshampoo. Daarnaast geeft de Kruidvat Volume Droogshampoo je haar een volumeboost. Je kunt de droogshampoo snel en gemakkelijk gebruiken zonder water.

Hoe gebruik je de Kruidvat Volume Droogshampoo?
Schud de spuitbus goed. Spray de droogshampoo gelijkmatig over je droge haar. Laat de shampoo 1 tot 2 minuten inwerken. De droogshampoo neemt het vet bij je haarwortels op en maakt je haar licht en luchtig. Borstel je haar vervolgens uit. Je hoeft de droogshampoo niet uit te spoelen.

De eerste voorbereidende stap voor de test is vettig haar hebben dat nood heeft aan droogshampoo. Benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, dat is te zien in de video…


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Prijs: €2,39

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s