Personal

Travel: See Coo, Belgium

Coo NatureCoo Nature1

Onlangs was ik met vriendinnen voor een weekend naar het Belgische dorpje Coo. Dit kleine dorp  bestaande uit merendeels Ardense natuur, ligt in de provincie van Luik. De enige toeristische attracties dat het heeft, zijn de dubbele watervallen van Coo en het attractie park voor kinderen Plopsa Coo.

Wij hebben er voornamelijk twee dagen lang een heleboel gewandeld. Enerzijds zijn we verkeerd gelopen en anderzijds moesten we van het schattige treinstationnetje (halte waar per uur twee treinen passeren)  naar ons bungalow verblijf in het Landall domein. Het weekend-avontuur heb ik vastgelegd op video.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s