Beauty

Makeup: HyunA(현아) ‘베베 (BABE)’ Inspired Tutorial

HyunA(현아) '베베 (BABE)' Inspired Tutorial (2)HyunA(현아) '베베 (BABE)' Inspired Tutorial (5)HyunA(현아) '베베 (BABE)' Inspired Tutorial (1)HyunA(현아) '베베 (BABE)' Inspired Tutorial (1)HyunA(현아) '베베 (BABE)' Inspired Tutorial (3)HyunA(현아) '베베 (BABE)' Inspired Tutorial (4)

Sinds 4Minute uit elkaar is gegaan heeft Hyuna (nog steeds bij Cube Entertainment) al de single “365 Fresh” uitgebracht als lid van de band Triple H, maar nu heeft ze een mini-solo album “Following” gereleased op 29 augustus met als titel track “Babe (베베)”. Babe heeft naar mijn gevoel weer een heel andere sound als de titel tracks die voorheen waren uitgebracht. Zo leek Red nog wel op Bubble Pop en was Roll Deep meer een clubnummer zoals How’s this, terwijl Babe dan weer beter past bij 365 Fresh. Je hoort duidelijk in deze nummers welke muziektrends er die periode heersten.

Helemaal geïnspireerd door de MV van het lied maakte ik de vaakst vertoonde make-up look van Hyuna. De oranje oog make-up en magenta roze lippen trekken meteen de aandacht op het verder vrij kleurloze gezicht. Enkel Hyuna’s moedervlekken, de subtiele blush en shading zijn nog te ontdekken.

Wat ik niet laat zien in de tutorial is de basislaag op mijn gezicht. Mijn gezicht is niet zo bleek als Hyuna’s, zeker aangezien we het einde van de zomer naderen, daarom gebruikte ik mijn lichtste foundation die ik momenteel geopend in de lade heb liggen tezamen met een foundation mixer dat lichte pigmenten bevat om de kleur te verhelderen. (Tijdens het editen, kwam ik erachter dat de lippen nog net iets rozer hadden gemoeten.)


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Trouwens een hele goede start van het nieuwe schooljaar gewenst aan iedereen die morgen weer naar de schoolbanken moet!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s