Personal

VLOG: Handige harry & Niet gierig maar zuinig

Gefixed

Een vlog en tevens de eerste video gefilmd met mijn nieuwe camcorder. Ik laat zien hoe ik mijn gebroken telefoonscherm maak en mijn rugzak een tweede kans geef. Het is een vrij random video, een van velen, maar het is eigenlijk mijn excuus om eens uit te testen hoe deze camera werkt.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s