Beauty

Review: Flormar Cream&Glaze Lipstick Refreshing Red

Flormar Cream&Glaze Lipstick Refreshing Red (1)Flormar Cream&Glaze Lipstick Refreshing Red (2)Flormar Cream&Glaze Lipstick Refreshing Red (3)Flormar Cream&Glaze Lipstick Refreshing Red (4)

De juiste omschrijving voor de kleur Refreshing red is een zacht neon roos-oranje en ik ben helemaal fan. Flormar P335 Refreshing Red Lipstick van de Pretty Cream& Glaze lijn (trouwens niet meer terug te vinden op hun website) is een opvallende kleur die, ondanks wat de naam zegt, niet veel rood bevat.

De felroze goedkoop ogende pretty cone-shaped huls voor 4,2 g product is van plastic met witte letters. De crème lipstick is plat uitgesneden aan de twee kanten voor een betere applicatie en heeft als leuk detail het Flormar logo erin. De lipstick blijft goed zitten maar laat toch stains achter op glazen, bestek en je lippen vanwege de romige formule. Het zorgt niet direct voor droge lippen, dit is eerder neutraal qua hydratatie maar het brengt niet flatterend aan op droge lippen. De finish lijkt meer fluweel dan glazuur en de lipstick ruikt naar vanille wat zeker een pluspunt is voor mij.

It covers the lips perfectly with its rich, creamy and moisturizing structure. Softens the lips with its nourishing properties and gives them a shiny look.

Met Refreshing red oog je naar mijn mening fris, jong en energiek en dat allemaal door een lipstick

Flormar Cream&Glaze Lipstick Refreshing Red (6)
IMG_20170715_110853

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s