Beauty

Mijn verwendagje | Try On Tony Moly I`m REAL Mask

Tony Moly sheet maskVerwendag

Soms heb je gewoon nood aan een “pamper yourself” momentje. Rustig je huid grondig reinigen, verstopte poriën aanpakken en een verzorgend masker aanbrengen. Ik laat zien wat ik doe om mijn huid eens te verwennen. Het is een gecondenseerde versie want het verandert altijd afhankelijk van wat er nog die dag gebeuren moet, maar ik laat je wel weten wat ik van de Tony Moly I’m real lemon brightening sheet mask vind.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s