Beauty

Review: Olaz essentials BB cream complete touch of foundation

Max Factor Olaz BB creme (2)Max Factor Olaz BB creme (3)

Een aantal maanden geleden had ik een throwback gevoel en kocht ik de Olaz essentials BB cream complete touch of foundation with Max Factor. Een aantal maanden daarna probeerde ik het voor het eerst uit tijdens mijn vakantie in Lissabon en weer weken daarna schrijf ik dit review erover tezamen met een test video.

Olaz BB hydraterende getinte dagcrème. Light voor lichte huidtypes. Alles-in-1 formule: 24U hydratatie, make-up basis, UVA/UVB filter met F15 zonnebrandbescherming, met Vit B3& E en Pro-vitamine B5. Verstopte de poriën niet, lichte textuur, trekt snel in. Gelijkmatig op gezicht en hals inmasseren. Oogcontact vermijden. Ingeval van oogcontact, met water uitspoelen.

Max Factor Olaz BB creme (4)

Olaz essentials BB cream complete touch of foundation is een dagcrème dat de huid egaliseert en voorziet van de hoognodige hydratatie. De BB cream is een makkelijk uitsmeerbaar, geparfumeerd make-up product. Benieuwd wat ik van deze BB cream vindt?


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Max Factor Olaz BB creme (1)Max Factor Olaz BB creme

Prijs: €4,99

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s