Beauty

Review: Revlon Colorburst Lacquer Balm 125 Flirtatious Charmeuse

Revlon Colorburst Lacquer Balm 125 Flirtatious Charmeuse (2)Revlon Colorburst Lacquer Balm 125 Flirtatious Charmeuse (1)

Zie er glamoureus uit met de Flirtatious Charmeuse. Onlangs vond ik bij Big Bazar de Revlon Colorburst Lacquer Balm nr 125. Dit 2,7 gram lip product zit in een hard plastic crayon verpakking, gelijkaardig aan de chubby sticks van Clinique. Ik denk dat dit Revlon product deel is van een oude lijn aangezien het niet (meer) vermeld wordt op de Revlon website en het te verkrijgen was in een budget winkel als de Big Bazar.

Revlon Colorburst Lacquer Balm – 125 Flirtatious voorziet de lippen niet alleen van een trendy kleur, de vochtinbrengende formule verzorgt en hydrateert ze ook. De boterachtige samenstelling van mango, kokosnoot en shea butter zorgt voor comfortabel aanvoelende lippen, waarbij de pepermuntgeur de lippen licht doet tintelen. De Colorburst Lipbalm is uitschuifbaar en hoeft niet te worden geslepen.

Flirtatious Charmeuse is een dieprode-roze basiskleur, haast vermiljoen en bevat feestelijke roze glitters. De glitters zijn niet te uitdagend (denk carnaval) maar de juiste kleur zodat het past bij de basis waardoor het geschikt is voor feestjes. De applicatie is zo eenvoudig als een lippenbalsem en ruikt naar authentieke pepermunt. De werking van de lacquer is gelijkaardig met een lippenbalsem, hydraterend, niet plakkend, verzachtend en de houdkracht alleen geeft het veel meer kleur af.

Revlon Colorburst Lacquer Balm 125 Flirtatious Charmeuse (3)Revlon Colorburst Lacquer Balm 125 Flirtatious Charmeuse (4)Revlon Colorburst Lacquer Balm 125 Flirtatious Charmeuse (5)
Prijs: โ‚ฌ3,99

Advertenties

2 gedachten over “Review: Revlon Colorburst Lacquer Balm 125 Flirtatious Charmeuse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s