Personal·School

Personal: Stage en Verder Studeren

School

Het zou ‘Voedings-en dieetkunde #3.1’ kunnen zijn, maar voor het gemak is het een videolog over waar ik mij nu bevind in mijn studie en wat er mij nog allemaal te wachten staat.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Wat heb jij gedaan na je opleiding?

Advertenties

3 gedachten over “Personal: Stage en Verder Studeren

  1. Wat is na mijn opleiding heb gedaan? Dikke vakantie naar Seoul en Indonesië geboekt en volop genoten van de (tijdelijke) vrijheid. Na de vakantie direct aan de slag gegaan en ik werk nog steeds op dezelfde plek 😀 Ik vond het super spannend om *echt* aan het werk te gaan, maar achteraf valt het heel erg mee 🙂

    1. Zo’n goed plan en fijn dat het voor jou is gelukt (vakantie is altijd goed 😀 ) ! Hoor al van anderen dat ze hebben gesolliciteerd waardoor ik nog meer het gevoel heb dat ik achterloop :O

      1. Aahh geen zorgen! Ik weet precies hoe je je voelt hoor, maar het komt allemaal wel op z’n pootjes terecht. De een begint wat eerder met solliciteren dan de ander. Ik was relatief laat, maar had direct een baan toen ik begon met zoeken. Het komt goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s