Beauty

Review: MUA Cover & Conceal Wand Fair

MUA Cover& Conceal (1)MUA Cover& Conceal (2)

Aan het einde van zijn leven schrijf ik eindelijk dit review. MUA Makeup Academy concealer Cover & Conceal Wand komt in drie kleuren. Fair heeft een gele ondertoon, Natural een roze en Almond een rode. De concealer van 7,5 ml heeft een hard plastic clean uitziende verpakking. De witte letters vallen goed op, terwijl de zilveren merknaam in het klein onderaan de verpakking te lezen is. Hoewel je nooit alle concealer uit de verpakking kunt halen met de zachte doe foot applicator, gaat het toch lang mee.

Lightweight concealer for imperfections with a smooth flawless finish.

De concealer geeft een medium dekking. Er wordt voldoende product opgenomen met de applicator en eenmaal aangebracht op de huid moet er snel gewerkt worden omdat de concealer zich snel vastzet. Als het vastzit dan zit het ook echt vast en hoef je er de rest van de dag niet meer naar te kijken. De concealer is eerder geschikt voor mensen met een normale tot vette huid, want het is niet flatterend op droge plekken – deze worden enkel benadrukt.

Ingrediënten
Aqua, Paraffinum liquidum, Ethylhexyl palmitate, Petrolatum, Glycerin, POLYGLYCERYL-2 OLEATE, GLYCERYL ISOSTEARATE, TALC, Cera Alba, Aluminum Stearate, Magnesium Sulfate Heptahydrate, Propylparaben, Methylparaben, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Titanium Dioxide, YELLOW IRON OXIDE(CI 77492), IRON OXIDE(CI 77491/2/9)

Als je een concealer zoekt die je een egale huid geeft zonder te plamuren en dat aan een budget prijsje, dan is de MUA cover& conceal misschien wel iets voor jou.


Prijs: €2,49

Advertenties

Een gedachte over “Review: MUA Cover & Conceal Wand Fair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s