Beauty

Review: Harmonie Aloë Vera dag-en nacht crème

Aloe Vera (1)Aloe Vera (2)Aloe Vera (4)

Het kleinste potje dagcrème dat ik ooit heb gekocht! 25 ml aan natuurlijke crème is alles wat dit glazen potje met een wit plastic deksel bevat. Met het laatste geld op een Bol-cadeaubon kocht ik deze crème. Ik was vooral geïntrigeerd door het natuurlijke aspect van het product. Het bevat aloë vera, vitamine E en groene thee.

Voor een sterk herstellende en verzachtende werking op de aangedane huid.
Alle waardevolle ingrediënten in deze superieure creme zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor zij de huidfunctie en het biologisch evenwicht op natuurlijke wijze verzorgen, beschermen, vochtreguleren en de harmonie in de huid herstellen. De Aloe Vera creme is de meest volwaardige natuurlijke verzorging voor de huid gedurende de dag en nacht voor de ouder wordende en vooral de drogere huid. De aloë vera heeft een sterk herstellende en verzachtende werking op de aangedane huid. Het groene thee extract heeft een anti-oxiderende werking en houdt de huid soepel en veerkrachtig. Rimpelvorming wordt vertraagd.

De textuur van de gebroken wit kleurige crème die zowel geschikt is voor dag als nacht, voelt waterig aan maar nog net vast genoeg om een beetje met je vinger op te pakken en uit te smeren op het gezicht. Het zou beter als lotion verkocht worden dan crème aangezien het daar meer op lijkt. Hoewel de crème zodanig aan de aquatische kant is, trekt het minder gemakkelijk in als verwacht. Bij een teveel aan product in een aanbreng blijft de overschot op de huid liggen op een zichtbare manier. Gelukkig heb je niet veel van het product nodig om het hele gezichtsoppervlak van een dunne laag aan crème te voorzien. Ik begrijp dat het waarschijnlijk uit minstens 50% uit waterige bestandsdelen moet bestaan aangezien aloë vera en groene thee het best met water samenwerken in een product. Aan de andere kant heb ik dan weer mijn twijfels over het gehalte aan vitamine E dat er in zit aangezien dit een vet oplosbaar vitamine is en dus vettige bestandsdelen moet hebben om aan te binden. Net als het feit dat het een hele waslijst aan ingrediënten bevat onder het nom: meer is niet altijd beter.

Inmiddels is het product niet meer leverbaar op Bol en is de kleine verpakking niet eens meer terug te vinden. Toch wou ik dit artikel schrijven om te melden dat het gebruik van natuurlijke producten geen garantie is dat je huid een goede verzorging krijgt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s