Fashion

Outfit: Chic

received_1426531127418290received_1426531240751612

Vorige week had ik een uitstapje naar Aachen en als ik op een uitstap ga dan kleed ik me ervoor. Comfortabele kleding die aangepast zijn aan de temperatuur, dat betekent laagjes en katoen. Mijn zwarte skinny zodat ik vrij kan bewegen met een polycotton blend sweater, die ik onlangs heb gekocht, en mijn lichte wandelschoenen. Hoewel onder de sjaal het woord Chic verborgen is, is de outfit allesbehalve chic maar wel geschikt voor een uitstap. Zeker op een dag waarop de temperatuur stijgt naarmate de uren voorbij glijden.

In een afgelegen klein parkje, dat niet eens op Google maps terug te vinden is en waar geen ander persoon aanwezig was, maakte mijn persoonlijke fotograaf deze foto’s.

Skinnyย Bershka|Scarf H&M|Sweater New Look|Shoes Clarks

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s