Fashion

Outfit: Put a smile on it

Outfit Put a smile on it (2)Outfit Put a smile on it (3)Outfit Put a smile on it (1)

Lange tijd geen outfitpost maar uiteindelijk is er dan eentje tot stand gekomen. Met als titel een lyric gedeelte van Bruno Mars’ That’s what I like, laat ik mijn nieuwste kledingaanwinst zien. De Nederlandse vlag duidelijk herkenbaar op deze trui van Tally Weijl gedragen bovenop een jurk van Pull& Bear en een zilveren ketting met een stoeltje eraan. Ik ben glad vergeten waar ik deze ketting heb gekocht.

Op weg naar huis nam ik even de tijd om foto’s te maken van mijn outfit. Aangezien ik geen standaard mee had, moest ik creatief zijn en mijn camera op een gevallen boom balanceren. Geen makkelijke zaak, maar het is gelukt.

Dress Pull&Bear|Sweater Tally Weijl|Boots Shoes& Boots

Advertenties

Een gedachte over “Outfit: Put a smile on it

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s