Beauty

Review: Revlon ColorBurst Lipbutter Berry Smoothie

Revlon ColorBurst Lip Butter Berry Smoothie (2)

Revlon ColorBurst Lip Butter Berry Smoothie (1)

Revlon ColorBurst Lip Butter Berry Smoothie (3)
Een ‘mijn lippen maar dan beter’ lipstick kleur, dat is precies wat de lip butter Berry Smoothie van Revlon is. Het goed gepigmenteerde lipproduct No.050 van Revlon glijdt en glanst als een lippenbalsem maar geeft je lippen kleur als een lipstick.

De laatste paar weken, ongeveer zo’n tiental weken lang sinds het eerste gebruik, is Berry Smoothie mijn go-to lipstick. Ik kocht hem op vakantie in Canada voor de lage prijs van 5,99 Canadese dollar wat omgerekend in Euro 3,59 is. Online heb ik het product al gevonden aan de prijs van 10-15 euro.

Het geeft je lippen een frisse en gezond uiterlijk en verzorgt tegelijkertijd de lippen. Je kunt de koele, roze kleur opbouwen van subtiel naar duidelijk daar. Beide vind ik flatterend staan en het lijkt mij ook dat Berry Smoothie neutraal genoeg is om verschillende huidskleuren te sieren.

Over de verpakking kan ik nog meedelen dat het van plastic is, wat best redelijk is aangezien het product zo minder weet maar het ook goedkoper laat aanvoelen. Hoewel ik het niet goedkoop vindt ogen met zijn doorzichtige roze huls waar een ruitpatroon in is verwerkt.

Verzachtende, verzorgende en hydraterende lip butter die hydrateert als een balm en tegelijkertijd een prachtige kleur geeft. De combinatie van Mango, Shea en Kokos verzacht de lippen en geeft ze een prachtige kleur en glans.

Revlon ColorBurst Lip Butter Berry Smoothie (4)


Prijs: €3,59

Advertenties

2 gedachten over “Review: Revlon ColorBurst Lipbutter Berry Smoothie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s