Beauty

Review: The Body Shop Vitamin E Day Lotion SPF30

the-body-shop-vitamine-e-moisture-protect-emulsion-1the-body-shop-vitamine-e-moisture-protect-emulsion-2the-body-shop-vitamine-e-moisture-protect-emulsion-3

Een lichte hydraterende vloeistof die zowel je huid verzorgt als beschermt tegen schadelijke UV-stralen. De The Body Shop Vitamine E Moisture-Protect Emulsion is een alternatief voor de dagcrème. Het is een daglotion van TBS’ Vitamine E lijn. Dit is tevens ook de verzorgingslijn waarvan de nachtcrème een van mijn favorieten is.

Een lichtgewichte, melkachtige substantie om je huid te hydrateren en te beschermen tegen UVA en UVB straling met SPF factor 30.

Houdt de huid 48 uur gehydrateerd waardoor het zacht en soepel aan voelt
Antioxidante eigenschappen die beschermen tegen vrije radicalen
Aangedreven met biologisch gefermenteerde Hyaluronzuur

the-body-shop-vitamine-e-moisture-protect-emulsion-4

De verpakkingen van de Vitamine E lijn vind ik allemaal mooi ogen. De letters zijn strak en duidelijk op het witte etiket en het zachtroze met het stylish zwart brengt het meisje-meisje in mij naar boven.

De moisturizer lotion is zeer vloeibaar en heeft een wit uiterlijk. Aangezien het SPF bevat onder grotendeels de vorm van homosalate, octocrylene en Ethylhexyl Salicylate verraste mij dat niet. Gelukkig transfert deze witte kleur niet op de huid.
De formule is licht en bevat geen chemische geur maar is juist aangenaam zacht. Hoewel TBS aangeeft dat je de grootte van een erwt moet gebruiken doseert de pomp zeker twee keer zoveel als dat. Een halve pomp volstaat om het gehele gezicht mee in te smeren.
Je huid wordt neemt snel de het product op, het wordt niet vet maar krijgt wel een gezonde uitstraling en je huid gaat er zachter door voelen.

The Body Shop Vitamin E Day Lotion SPF30 is een fijn product dat prima presteert. Echter vind ik de volle prijs die je ervoor betaald te hoog voor mijn budget en zou dit enkel heraankopen als het in sale was.

Ingredienten
Aqua (Solvent), Glycerin (Humectant), Homosalate (Ultraviolet Light Absorber), Octocrylene (Ultraviolet Light Absorber), Ethylhexyl Salicylate (Ultraviolet Light Absorber), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Ultraviolet Light Absorber), Butylene Glycol (Humectant), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Ethylhexyl Methoxycinnamate (Ultraviolet Light Absorber), Cetearyl Alcohol (Emulsifying Agent), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), Magnesium Silicate (Absorbent/Anticaking Agent), PEG-100 Stearate (Surfactant), Polymethylsilsesquioxane (Opacifying Agent), Coco-Caprylate/Caprate (Emollient), Phenoxyethanol (Preservative), Polysorbate 60 (Surfactant), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Triticum Vulgare Germ Oil (Emollient), Polysilicone-11 (Film Former), Parfum (Fragrance Ingredient), Xanthan Gum (Viscosity Controlling Agent), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (Skin Conditioning Agent – Humectant), Sodium Hyaluronate (Humectant), Benzyl Benzoate (Fragrance Ingredient), Potassium Sorbate (Preservative), Disodium EDTA (Chelating Agent), Hydroxycitronellal (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Citronellol (Fragrance Ingredient), Cinnamyl Alcohol (Fragrance Ingredient), Decyl Glucoside (Surfactant), Alpha-Isomethyl Ionone (Fragrance Ingredient), BHT (Antioxidant), Hexylene Glycol (Humectant), Isoeugenol (Fragrance Ingredient).

Prijs: €20

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s