Personal

Personal: Journal Portugal – Lissabon +Vlog Lissabon| Dag 3

img_20170202_140718

Mijn citytrip in het Portugese Lissabon! Waarschijnlijk had je het niet eens door, maar ik was een week weg naar Lissabon. Normaal een zonnig deel van Portugal, maar deze periode kouder als normaal en met heel wat voorspelde dagen met bewolking. Toch houdt dat een echte reiziger niet tegen.

Een rustige regenachtige dag in Lissabon. Ik waagde het erop om naar buiten te gaan en het centrum, met name het shopgedeelte te ontdekken. De straten tussen de metro haltes Rossio en Terreiro do Paço is waar de winkels zijn gelegen. Kleding, accessoires, allegaartjes, boeken en uiteraard de altijd aanwezige bakkerijtjes. Het winkelcentrum waar ik het vaakst ben geweest, is het fijne Armazéns do Chiado waar ze tevens een foodplaza hebben. Ondanks de stortbui die er die dag heerste, bereikte ik Río Tajo. Ik heb er Praça do Comércio van dichtbij bekeken, dat zonder enige toeristen drukte, onder de Arco da Rua Augusta gelopen en voorbij de Elevador de Santa Justa. Deze laatste is een 45 meter hoge neo-gothische lift die de hogere levels van Lissabon met de lagere verbindt.
Helaas konden mijn schoenen niet meer aan op deze dag.

img_20170202_140710


Klik hier als je de video niet kunt bekijkenimg_20170202_135933

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s