Beauty

Review: Kiko Unlimited Stylo Lipstick Cocoa 013

kiko-unlimited-stylo-013-1kiko-unlimited-stylo-013-2

Een prachtige draagbare en flaterende mauve lipkleur die op zijn plaats blijft! De KIKO Unlimited Stylo in de kleur Cocoa 13 is een Long-lasting lipstick: tijdens het drinken is er geen transfer en zelfs tijdens het eten van een normale maaltijd (niet te vettig). Een draagtijd van vijf uur haalt hij zeker. De lipstick kan opgebouwd worden maar blijft een (semi) matte finish houden.

Voordat ik verder ga met dit review, deze lipstick is helaas niet meer verkrijgbaar. Dit is een van de nadelen van een nalatige beautyblogger met uitstelgedrag. KIKO heeft de Unlimited style geïnoveerd en heruitgebracht onder de naam New Unlimited Stylo. Van de 21 lipstick kleuren (7 meer als de vorige lijn had) lijkt 04 Pearly Rosy Mauve het meest op Cocoa.

Cocoa voelt bij applicatie creamy aan maar set zich zodat het niet gaat glijden of verdwijnen. De verpakking van 2 gram is een chique zilveren bullet met een strook van lipstickkleur ter indicatie. De formule is hypo-allergeen en vrij van parabenen. Het benadrukt niet de droge plekken (maar verbergt ze ook niet) en droogt je lippen ook niet uit.

kiko-unlimited-stylo-013-3kiko-unlimited-stylo-013-4

Ingrediënten
CYCLOPENTASILOXANE, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER ETHYLCARBAMATE, POLYETHYLENE, ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CERESIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, STEARALKONIUM BENTONITE, ETHYL VANILLIN, PROPYLENE CARBONATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, DICALCIUM PHOSPHATE, LAVANDULA STOECHAS EXTRACT, TIN OXIDE. +/-(MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 6, RED 7, RED 7 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE)

Prijs: €5,52

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s