Food

Food: Foodshots

Iets zoets of iets zoets? Tijdens het opruimen van mijn harde schijf (want dat moet ook om de zoveel tijd eens gebeuren) botste ik op enkele vergeten voedselfoto’s van allerlei snacks. In ironisch contrast met een eerder artikel van deze week heb ik hier al het gebak en traktaties samengezet.

Ik heb enkele lekkernijen gekregen van vrienden onder andere de zoete Aziatische verse mochi meegenomen uit een Nederlands gelegen Chinese bakkerij, de verfrissende honingmelk Bubble tea en de friszure appel-cheesecake.
Daarnaast heb ik zelf ook wat geëxperimenteerd waaronder brownies gemaakt van bruine bonen naar een recept van Josie Mai (het viel niet in de smaak), een microwave cookie dat droger uitkwam als de ovenvariant en wat glutenvrije recepten: Just as sweet as honey cake en rosh hashanah honey cake maar dan zonder honing. Beide glutenvrije gebak zagen er anders uit als de foto’s maar waren goed hoewel niet uitstekend.
Verder nog meer muffins, no bake cheesecake en zelfgemaakte chocolade.

Meeste foto’s verschijnen tevens op mijn Food-Instagram, waar ik wel telkens een beschrijving bijschrijf.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s