Fashion

Outfit: When you think of me

outfit-when-you-think-of-me-1outfit-when-you-think-of-me-5outfit-when-you-think-of-me-2outfit-when-you-think-of-me-4outfit-when-you-think-of-me-3
Een interieur vol met prijskaartjes en dat als achtergrond voor outfit foto’s. Onlangs bracht ik een bezoek aan de Ikea. Niet enkel hartstikke leuk maar ook nog eens handig omdat Ikea vele leuke ingerichte kamers heeft, ideaal om eens in te poseren. (Natuurlijke was dit niet het hoofddoel van de dag.)

Deze werkkamer is een van de eerste ruimtes die je tegenkomt in de Ikea van Zaventem. Het was met name de comic-art muur die in het oog sprong. Een hele wand vol met kunst, dat lijkt me wel leuk wanneer ik eenmaal een eigen stek heb. Die dag droeg ik mijn blauwe skinny, mijn geinige “Uni-corn” top en zwarte laarsjes. Voor sieraden had ik enkel mijn Casio horloge om en mijn vertrouwde Silver& Stone halsketting. Voor een extra vrij-gevoel droeg ik mijn blauwe haarextensions. Ach het was dan ook Halloween die dag, dus waarom niet eens gek doen.

Skinny Pull&Bear|Crop top Pull&Bear|Top HEMA|Boots Shoes& Boots

Advertenties

4 gedachten over “Outfit: When you think of me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s