Beauty

Review: Sally Hansen Mauve Over

sally-hansen-hard-as-nails-mauve-over-1sally-hansen-hard-as-nails-mauve-over-2
Een mauve die meer naar het roze dan het paarse gamma neigt en er meer dan goed uitziet op de nagels. Verrassend genoeg is een laag al voldoende want het pigment van de Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear is ruim aanwezig. Mauve over 189 heeft een lange smalle kwast waardoor je echt drie stroken moet plaatsen om de hele nagel te dekken. Eerder had ik al een Sally Hansen Hard as Nails ervaring met Bleu it uit de Action die iets minder verliep, maar net als die is het een aantrekkelijke kleur die gedurende een lange tijd blijft zitten zonder te chippen. Het 11,8 ml flesje uit de Pharmaprix had ik gekocht voor weinig geld en de kwaliteit die ik ervoor terug heb gekregen is meer als ik had verwacht.


Prijs: CAD 4,49|€3,05

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s