Fashion

Outfit: FRI. SAT. SUN

outfitfri-sat-sun-1outfitfri-sat-sun-3outfitfri-sat-sun-4

Koud, warm, koud, warm – het schommelt zo en verandert dan ook weer eens op eenzelfde dag. Wat normaal is voor deze tijd van het jaar maar ook enorm ideale omstandigheden om verkouden te worden. Al snotterend liep ik in de stad in een blauwe acryltrui, rolsjaal en bloemetjesrok met hoge laarzen eronder. Ik was iets te enthousiast met de laars keuze want ’s ochtends was het er koud genoeg voor, maar eenmaal voorbij de middag was het te warm.

Hoewel deze foto’s niet zijn gemaakt op een vrijdag, zaterdag of zondag (maar eigenlijk op een woensdag) moest ik dit wel als titel gebruiken. Dal Shabet heeft namelijk een nieuw album gereleased en hun hele album ‘Fri, Sat, Sun’ Klinkt goed, maar vooral hun promotie single trekt de aandacht. Het vrolijke gelijknamige nummer bevat diverse toegevoegde sounds en de vertraging in de chorus maakt het hem helemaal. Het nummer, dat gaat over het uitkijken naar het weekend na een zware werkweek, heeft geen al te speciale video maar de kleding die ze erin dragen is echt wel stylish. Enkel die broeken met enorme kniegaten?

Sweater HEMA|Skirt C&A|Scarf Ale Hop|Knee high socks H&M|Boots Schoenenreus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s