Beauty

Review: Revlon ColorStay Gel Lovestruck

revlon-colorstay-gel-envy-lovestruck-1revlon-colorstay-gel-envy-lovestruck-2

Een vrolijk babyblauw kleurtje met een hint van paars, dat krijg je met Lovestruck. Waarom Revlon nou net die naam gaven aan deze Colorstay Gel Envy™ Longwear Nail Enamel snap ik niet. Ik zou het eerder Baby’s Breath of Peaceful noemen.

In de Pharmaprix kocht ik deze lak vanwege de blauwe kleur die ik nog niet in mijn bezit had, een zeer geldige reden. Volgens Revlon is hun lak perfect en heeft het dat gewenste salon-kwaliteit met een kleur die goed blijft zitten. Buiten deze zijn er nog 37 andere kleuren beschikbaar in grote glazen flesjes van 11,7 ml.

Het aanbrengen verliep niet geheel vlekkeloos. Het heeft de neiging om wat streperig over te komen, maar dat kan ook deels liggen aan de hoge temperatuur van 27°C waaronder ik het aanbracht, en drie gaven het gewenste resultaat. Over de draagtijd is inderdaad niet te klagen en de gel finish staat leuk. Het bleef redelijk lang zitten en vertoonde pas na een drietal dagen wat chips. Na een week zou ik het dan weer verwijderen want dan verschijnen de scheurlijnen. Het verwijderen van de lak ging dan weer (net zoals Revlon beloofde) makkelijk.


Prijs: CAD 6,99|€4,70

Advertenties

4 gedachten over “Review: Revlon ColorStay Gel Lovestruck

  1. Lastig van dat streperige aanbrengen, maar de kleur vind ik erg mooi! Deze zou ik zelf zó ook kopen! Ik houd heel erg van dit soort lichte kleuren.
    Veel liefs 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s