Fashion

Outfit: Still falling for you

outfit-still-falling-for-you-1outfit-still-falling-for-you-2outfit-still-falling-for-you-3outfit-still-falling-for-you-4

Mijn kat had het idee gekregen om even te photobomben…
Als je je niet geweldig voelt, is niet hetzelfde als er niet geweldig uit kunnen zien. Mijn outfit van vandaag, een doodnormale lesdag, was chique maar casual. Een lichtblauwe skinny gecombineerd een oversized mannenhemd met opgerolde mouwen en compleet gemaakt met een grote gouden statement ketting en hoge hakken. De ketting heeft een ronde sikkel-vorm waardoor het mooi aansluit op de kraag.

De foto’s zijn erg grainy, waarschijnlijk vanwege het tekort aan invallend licht omdat ze laat op de avond zijn gemaakt. Of ik kan helemaal niet meer om met een fototoestel. Beide zeer mogelijke verklaringen.

De titel is natuurlijk een verwijzing naar Ellie Goulding’s gelijknamig nieuw lied. Een romantisch nummer geschreven voor de nieuwe Bridget Jones film waar Ellie’s herkenbare stem zingt over een grote liefde. Mijn favoriete lied op dit moment.

Blouse WE|Jeans Pull&Bear|Necklace WE|Heels Shoes&Boots

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s