Beauty

What’s in my Suitcase + Toiletry Bag

whats-in-my-suitcase1whats-in-my-travel-toiletry-bag1whats-in-my-suitcase2

Net weer begonnen of ik denk alweer aan vakantie. Afgelopen week voelde vrij onwerkelijk aan omdat ik nog geheel in vakantiestemming was en allesbehalve mentaal voorbereid op uren achter een lessenaar zitten. Alsof je van het ene op het andere moment in een andere wereld tuimelt.

Om even aan de vakantiesfeer te worden herinnerd: het inpakken van de koffer en toilettas, wat ik allemaal had vastgelegd op video. Het verschilt lichtjes van de vorige twee inpakvideo’s aangezien ik voor een langere vakantie moest pakken, meer spullen vereist waren en ruimbagage meenam. Benieuwd naar wat ik allemaal had meegenomen?


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Ik heb tevens een heel zooi aan niet-toilet artikelen in mijn toilettas zitten. Dit omdat ik weinig vertrouwen heb dat ik kleine, losse items nog ga terugvinden in mijn koffer.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s