Personal·School

Personal: Back home, let the studying begin

canada-toronto-cn-towercanada-niagara-fallscanada-casa-loma-toronto

Goedemorgen! Na een zeer tumultueuze en actieve zomervakantie ben ik weeral eens veilig thuis aangekomen. Ik heb zoveel als ik kon uit deze zomer gehaald. Soms ten koste van mijn slaap en comfort, maar als ik erop terugkijk was het geheel waard.

In de eerste plaats alle uitstappen, citytrips en reizen naar diverse landen en steden. Het begon eind juli met een citytrip naar Dublin waarna niet veel later een citytrip naar Rome volgde. Eind augustus vloog ik nogmaals naar Italië voor een citytrip Venetië met gelijk erachteraan een citytrip Luxemburg. Veel rusttijd had ik niet want een paar dagen later vertrok ik alweer en deze keer voor twee weken naar Canada.

Tussen het reizen door heb ik vooral veel gewerkt, wat geleerd voor herexamens en geblogd. Het bloggen was niet constant zoals jullie wel hebben gemerkt. ik heb nog steeds ideeën en blog-materiaal, hoewel het minder vlot gaat als voorheen. Toch ben ik niet van plan om het bloggen te laten omdat ik het nu eenmaal een fijne hobby vind. Gelukkig, kun je altijd up to date blijven aan de hand van mijn Instagram-posts op vlak van interesses& uitstapjes en eten natuurlijk.

Na het weekend start het campus leven weer. Derdejaars Voedings- en dieetkunde student meldt zich aan. Het eerste semester zit vrij vol aan lessen, zeker in vergelijking met vorig jaar, en het tweede semester bevat alle stages en het schrijven van een paper. Als alles volgens plan verloopt, zou ik na dit jaar afgestudeerd moeten zijn met een professionele bachelor (Als…).

In ieder geval voelt het aan als een nieuwe start om de dingen in mijn leven nog beter te doen. Terug als een brave student veel uren besteden aan studeren op een efficiënte manier, hobby’s die ik het lang geleden al heb laten varen weer oppakken en de belangrijke mensen rond mij de aandacht geven die ze verdienen. Ik krijg het idee dat het een best vermoeiend (school)jaar zou kunnen worden.

Hoe gaat het met jou?

Advertenties

5 gedachten over “Personal: Back home, let the studying begin

  1. Hi meis! Ik heb je op de voet gevolgd op IG hoor! Heerlijk (vegan) eten en prachtige uitzichten. Ook weer fijn om terug te zijn, toch? Veel succes met het nieuwe jaar. Gaat je vast lukken. Het is de mindset die telt ^^

      1. Haha so true! Er gaat echt niks boven eigen bed. Eigen bed, eigen badkamer en niet uit een koffer leven is wat ik het meest mis op vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s