Personal·School

Personal: How is life?

Mijn hoofd is een jumble. Reizen, herexamens en geld verdienen. Ik wil niet zeggen dat ik een moeilijk leven heb, allesbehalve, maar het probleem is dat ik teveel van het leven wil op een te korte tijd. Zoals mijn moeder zegt: het is ook echt hollen of stilstaan met jou.
Ik wil nou eenmaal zoveel! Ik wil de reizen kunnen maken die ik in gedachten heb, ik wil deze zelf kunnen bekostigen (gelukkig, doe ik mijn werk graag), ik wil mijn herexamens zo goed mogelijk afleggen en ik wil terug fit worden (dit is trouwens ook de zinsbouw die positieve energie me heeft aangeleerd).
Enkel zijn er maar 24 uur in een dag waardoor het wat stresserend en nipt werkt, als je het al zo kunt noemen.

Daarnaast wil ik ook tijd spenderen met mijn vriend en vriendinnen. Het moet passen in mijn schema, want iets afzeggen waar ik graag mijn tijd aan wil geven daar doe ik niet echt aan. Het brengt wat stress en slaaptekort met zich mee wat zich uitwerkt op mijn eetpatroon en complexie, maar dat zijn (tijdelijke) zaken die ik op de koop toeneem.

Ondertussen heb ik wel al twee van mijn vijf geplande reizen gemaakt. De eerste was naar Dublin, Ierland met mijn familie en de tweede was naar Rome, Italië met mijn vriend E. Dit was trouwens onze eerste echte citytrip, aangezien een uitstapje naar Antwerpen niet gemeend telt volgens onze ouders, en dat voor drie dagen. Het was een hele nieuwe ervaring en zeker niet de laatste aangezien ik eind augustus samen met hem naar de Canadese oostkust ga. Nog voor die reis, vertrek ik voor een enkele dag met vriendinnen naar Venetië en Luxemburg. De ene is een Ryanair vakantie en de andere een roadtrip.

Tussendoor moet ik nog drie herexamens afleggen en als ik dan nog tijd overheb, gebruik ik die om mijn hobby’s uit te oefenen met name eten maken, met make-up bezig zijn en te bloggen. En als ik dan nog ergens een minuut vind probeer ik aan mijn conditie en spierkracht te werken want die zijn de laatste tijd iets minder aanwezig.

Mijn favoriete lied op het moment is Solar’s In my dreams, vanwege de rust dat het geeft en haar stem.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Hoe gaat het met jou?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s