Fashion

Outfit: Tell me whatever

Outfit Tell me whatever (1)Outfit Tell me whatever (2)

Highwaisted jeans en cropped trui, zeer simpel voor een koele zomerdag. Volgens de weerberichten is dit eerder een warme herfst als een zomer, het enige dat ik weet is dat het te fris is om zonder lange mouwen rond te lopen. De outfit is geheel Pull& Bear gebaseerd met uitzondering van de lage sneakers. De gebroken witte trui is van een licht katoen zodat je het ’s middags niet te warm hebt maar op andere momenten ook niet te koud. Het is een complexe situatie.

Ik was eigenlijk niet van plan om foto’s te maken van deze outfit, toch is het spontaan zo gelopen. Onderweg naar de kapper bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om nog snel de lengte van mijn haar vast te leggen voor de knipbeurt. Op zich is er niet veel af, hoewel altijd meer als wat je zelf in gedachten had bij ‘enkel de puntjes’.

Het lyric gedeelte is afkomstig uit nummer Fantasy van Fei’s. Fei, een lid van de Koreaans meidengroep Miss A, haar eerste solodebuut klinkt electro-pop zwoel en melodisch. De videoclip van Fantasy vertoont een interessante take op wat virtuele technologie te bieden heeft.

Jeans Pull&Bear|Sweater Pull&Bear|Sneakers Socirma LDA

Advertenties

5 gedachten over “Outfit: Tell me whatever

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s