Beauty

Review: Etos Eyeshadow Brush S

Etos Eyeshadow Brush S (1)Etos Eyeshadow Brush S (2)Etos Eyeshadow Brush S (3)Oogschaduwkwasten heb ik niet in grote aantallen en dan moet je, vermits je met verschillende oogschaduwkleuren en finishes werkt, ze toch dikwijls wassen. Noem het een luiheidskwestie maar kwasten schoonmaken is zo’n gedoe. Om het kort samen te vatten: ik had een oogschaduwkwast nodig. In de Etos pikte ik er een aantal maanden geleden de eyeshadow brush S uit de Etose make-up kwastenlijn tegen een lage prijs.

Etos verkoopt tegenwoordig een dertiental kwasten geschikt voor gezicht, ogen en lippen. Allen hebben een simpel zwart handvat van aluminium en een witte opdruk waardoor het Etos-logo goed opvalt. De haren zijn van synthetisch materiaal opgemaakt met een wit uiteinde. Er zijn zes kwasten bruikbaar voor oogmake-up mee aan te brengen, waarvan twee oogschaduwkwasten in verschillende groottes. De Eyeshadowbrush S is de kleinste. Het is een zachte kwast wat ronder gevormd met een afgeronde punt en stevig genoeg om gericht te kunnen werken.

Een stralende look in een handomdraai. Met de nieuwe kwasten van Etos kun je dat nu heel gemakkelijk zelf. Wij leggen je uit hoe je al deze kwasten gebruikt

Met brush S breng je vervolgens gericht de oogschaduw aan. Handig voor het aanbrengen van een contrastkleur.
How to
Aanbrengen in deppende bewegingen en vervolgens vervagen voor een natuurlijk effect.
De Etos brushes voelen zacht aan en blijven mooi in vorm. Om de kwaliteit te behouden is een goede reiniging belangrijk. Aan het witte uiteinde van de kwast kun je goed zien wanneer je deze moet schoonmaken.

De kwast heb ik reeds een aantal weken in gebruik en inderdaad ook al eens gewassen. Er is tot nu toe geen haaruitval of vervorming voorgekomen en ik vind het altijd wel handig als de kwasten een wit uiteinde vertonen, want dan kun je goed zien wanneer al het product eruit is gewassen. Ik gebruik de kwast om poederoogschaduws mee aan te brengen en dat gaat prima. Het pakt het product op en verdeelt het makkelijk. Ik ben tevreden met deze Etos make-up kwast want het functioneert naar behoren zonder al te veel poespas en het wordt aan een budgetprijs verkocht.


Prijs: €3,99

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s