Food

Food: Foodshots

Een grote foodshots met zoveel eten. Eerlijk gezegd heb ik het deels opgegeven om over elke foto iets te schrijven want ik maak gewoon TEVEEL en TE VAAK eten. Best schandalig eigenlijk, maar wat doe je eraan #foodlover ^^.
Meeste foto’s verschijnen tevens op mijn Food-Instagram, waar ik wel telkens een beschrijving bijschrijf.

Het weer was warmer voordat ik dit postte, dat verantwoord het vele ijs dat ik de afgelopen tijd heb gegeten. Maar voor al het gebak heb ik geen excuus. Ditmaal een foodshots goedgevuld met suikerrijk voedsel en het eventuele gezonde ontbijt.

Als ik blauw ijs vind dan wil ik dat proeven en ik vond er eentje in Aken. Het is zo’n ongewone kleur hoewel het louter (chemische) kleurstof is. Als er gratis ijs te krijgen is dan wil ik dat natuurlijk ook (er is een rode lijn hier) en Ben&Jerry’s deelde gratis ijs uit o.a. de smaak cookie dough op Freeconeday.

Een tijd geleden spotte ik in de Allerhande een vreemd uitziende pizza, namelijk een American style Sweet Chocolate Brownie Pizza – uiteraard prikkelde dit mijn interesse. Helaas, de pizza werd niet verkocht in Belgische Albert Heijn filialen dus toen ik in Maastricht was, ging ik speciaal op zoek naar dit fenomeen.  Het is een super zoete, glazuuraantastende pizza met brownie stukken en diverse chocolade stukken op chocoladesaus. Toch als een chocoholic kan er niet genoeg chocolade in huis zijn – ik kocht ook nog een bar MilkaOreo, een gluten/lactose vrije bar van Cereal en de kilo paaseieren kreeg ik er gratis bij in het Kruidvat.

Ontbijt bestond zoals altijd uit oftewel een rijke salade of havermout met uitzondering van het paasontbijt waar er croissants, matzes, scones, paasstol en duivekater verscheen. In de roze schaaltjes zit haagse bluf: een typisch Nederlands dessert met zwarte bessensiroop.

Verder maakte ik een aantal No bakes waaronder vegan nicecream oreo ijstaart en rawvegan worteltaart, probeerde ik de watermeloen challenge succesvol af te ronden en maakte ik fruitsmoothies.

Advertenties

2 gedachten over “Food: Foodshots

  1. FOOOOD! Always a good thing 😀
    Hoe was de chocolade pizza? Ze hebben de stukjes er niet echt netjes opgegooid zeg XD
    Alles ziet er super yum uit. Ik heb nog nooit gehoord van Haagse bluf. Ik ben echt een slechte Nederlander 😀

    1. Sooo much food ^^ De pizza was ongelooflijk zoet (voel het aan je tanden-zoet)! 1 stuk was wel nog lekker, maar na drie :P… Ik kende het ook niet, maarmijn moedere wel – ach jah de jonge generatie toch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s