Beauty·Personal

Personal: What’s On My Phone

What's On My PhoneWhat's On My Phone (1)

Ooit had ik beloofd om een review te geven van mijn smartphone… Het heeft op zich laten wachten, maar uiteindelijk is het er dan toch van gekomen: Review van de Wiko Pulp. Daarbovenop deel ik de telefoon applicaties die ik gebruik voor fotobewerking en andere.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Aangezien ik geen populaire Iphone bezit maar een normale en voordeligere Android komen al mijn apps uit de Google Play Store.

De besproken apps
Social Media
Instagram: hixjass & jasmine.likes
Messenger
WordPress: Cherishday
Facebook: Cherishday

Fotobewerking
Aviary: Aviary is een krachtige foto bewerker die wij gemaakt hebben, omdat wij een snelle en makkelijke manier wilden hebben om foto’s te bewerken onderweg zonder poespas.
Layout: Met de nieuwste app van Instagram kun je leuke, unieke lay-outs maken door je eigen foto’s te remixen en te delen met je vrienden.
BeautyPlus: Het creëren van mooie en natuurlijke foto en video selfies is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met BeautyPlus kunt u vlekken, gladde huid, fleuren de ogen, tanden witter, te bewerken oogkleur te wissen, filters en speciale effecten toe te voegen, vervaging foto’s en nog veel meer.

Andere
Chrome: Snel browsen op je Android-telefoon of -tablet met de Google Chrome-browser die je ook graag gebruikt op je desktop.
Youtube: Cherishday
Been: Blijf op de hoogte van de landen die je hebt bezocht. De app visualiseert de bezochte landen zowel als een lijst, samen met een ratio voor elk continent, en als een kaart van de wereld.
MyFitnessPal: Afvallen met MyFitnessPal met de grootste voedseldatabase van alle Android calorieëntellers.
KoreanLite: Learn Korean is een eenvoudig te gebruiken mobiele Koreaanse Phrasebook voor bezoekers van Korea en voor degenen die geïnteresseerd zijn in het leren van de Koreaanse taal.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s