Beauty

Review: Etos Colour Care Lipstick 008 Sensual Nude

Review Etos Colour Care Lipstick 008 Sensual Nude (1)Review Etos Colour Care Lipstick 008 Sensual Nude (2)Review Etos Colour Care Lipstick 008 Sensual Nude (3)

Met een naam als Sensual Nude creert Etos niets anders als verwachtingen. De Etos Colour Care Lipstick is Etos’ meest voordelig geprijsde lipsticklijn. dit voordat Etos zijn gamma vernieuwde, bevat diverse kleuren waaronder 008 Sensual Nude. Tegenwoordig zitten deze lipsticks in een nieuw jasje en is de prijs met een euro gestegen (dat komt ervan als een beautyblogger uitstelgedrag vertoont).

Voor de bruin-gouden verpakking hoef je het niet te kopen, want deze is te simpel voor woorden. Etos maakte enigszins een poging tot uitstraling door een zilveren design op de doorzichtige plastic dop te printen.
De Colour Care Lipstick heeft de typische oubollige lipstick geur dat blijft hangen. Het smeert romig en makkelijk en geeft bovendien dekking, maar trekt in lijntjes van de lippen wat droog kan ogen (lijkt me niet ideaal voor mensen die snel last hebben van velletjes) en droog kan aanvoelen. Het huidkleurige roze lijkt me universeel draagbaar genoeg voor de meeste, toch krijg ik het idee dat het een soort krijt finish achterlaat maar dit kan liggen aan de combinatie poederroze en licht romig.

Ik heb gelezen dat de kwaliteit van de lipsticks verschilt per kleur. Geen idee of de make-over van de lipsticks ook voor een herformulering heeft gezorgd, maar budget blijft het zeker. Het is geen complete ramp van een lipstick, toch verkies ik dan liever eentje van Catrice voor die sensuele momenten.


Prijs: €2,99 toentertijd -> €3,99 hedendaags

Advertenties

4 gedachten over “Review: Etos Colour Care Lipstick 008 Sensual Nude

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s