Fashion

Outfit: It’s all for you

Outfit It's all for you (6)Outfit It's all for you (2)Outfit It's all for you (3)Outfit It's all for you (5)Outfit It's all for you (4)Outfit It's all for you (1)
Ik ben weer helemaal verliefd op het bos. Zeker als de zon net zijn stralen door het bladerdek laat dringen, want dan oogt het groen zelfs nog frisser en levendiger.
Van de temperaturen daarentegen word ik geheel gek. Ik weet niet meer of het nu jassen-weer is of weer geen jas!
Uiteindelijk ben ik in laagjes naar buiten gelopen: een zwarte top met erover mijn nieuw rode pull en bijpassende strik in het haar. Aangezien de pull korter is als de doorsnee had ik het gecombineerd met een highwaisted short gemaakt van fluweel. De panty herinner je je misschien nog van mijn Primark bezoek en inderdaad deze is verbazingwekkend genoeg nog redelijk heel gebleven.

Nog nooit eerder kwam ik terecht op een nummer van Berry Good (๋ฒ ๋ฆฌ๊ตฟ), maar met Angel hebben ze zeker mijn aandacht gekregen. Het lieflijke nummer laat de stemkwaliteiten tot hun recht komen en de lyrics zijn al even zoet.

Red bow Forever21|Cropped pull Forever21|Short El Corte Ingles|Panty Primark|Boots Shoes & Boots

Advertenties

3 gedachten over “Outfit: It’s all for you

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s