Fashion

Outfit: Pretend like I don’t care

Outfit Pretend like I don't care (2)Outfit Pretend like I don't care (1)Outfit Pretend like I don't care (3)Outfit Pretend like I don't care (4)

Nog een laatste aantal dagen dat de temperatuur piekt in België voordat het volgens de weerkaarten terugvalt tot in de tientallen. Dat houdt in dat ik even de benen kan laten bruinen in shorts en rondlopen zonder warme jas.
Laatst merkte mijn broer nog op hoe bleek ik was en inderdaad voor een Chinees uit het zuidwesten heb ik momenteel best een lichte huidskleur.

De materialen van deze outfit zijn licht en luchtig om de meest hoge temperaturen aan te kunnen tezamen met doorsnee zwarte sandalen. Om toch wat kleur te vertonen, koos ik de felroze NYC Smooch Proof Liquid Lipstain in Unforgettable Fuchsia.

De nieuwste hit van TWICE (트와이스) Cheer Up is vrolijk en eerlijk. De lyrics vertellen over de gedachten die door het hoofd van meisjes gaan: het ene denken en het tegenovergestelde ondernemen op een schattige manier en met een bijpassende lieve dans.

Top Bershka|Short H&M|Sandals Sportsdirect

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s