Fashion

Outfit: Are you thinking about me too

Outfit Are you thinking about me too (1)Outfit Are you thinking about me too (3)Outfit Are you thinking about me too (2)Outfit Are you thinking about me too (4)Outfit Are you thinking about me too (5)

Laat dat heerlijke weer maar komen en laat me nog even niet denken aan examens of andere prestatiedruk. De zon laat eindelijk wat van zijn warmte voelen in België. Volgens de weersverwachtingen wordt dit weekend ideaal barbecueweer. Niet dat wij een barbecue-gezin zijn en dat ik de gelegenheid heb om er eentje bij te wonen wegens werk. Maar als ik naar een garden party zou gaan dan heb ik mijn outfit al klaarliggen. Deze jurk is uiterst geschikt voor tuinfeesten of andere gelegenheden waar je er fleurig en keurig moet bijlopen.

Alhoewel de wikkeljurk te doorzichtig om alleenstaand te dragen, toch is het luchtige materiaal fijn. De lila kleur met een zachte oosterse bloemenprint zorgt voor een hedendaagse kimono uitstraling. Het taillelint moet volgens mij anders worden gedragen, maar ik vind een strik aan de achterkant er leuker en liever uitzien als aan de voorkant. Om de lichtheid in mijn outfit te bewaren heb ik het gepaard met mijn nieuwste open-schoenen aanwinst.

Een k-pop lied waar ik al een tijd vaak naar luister is Oh my girl’s Liar liar. Het is vrolijk, kleurrijk en schattig in een. OMG MV’s zitten mooi in elkaar en de outfits zijn jaloersmakend, de tekst vertelt ook een verhaal.

Dress New Look|Heels Shoes&Boots

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s