Fashion

Outfit: Your Type

Outfit Your TypeOutfit Your Type3Outfit Your type 2Outfit Your Type 1

Altijd underdressed! Ben jij ook zo’n type dat bij het eerste zonnestraaltje sinds tijden de zomerkledij opduikelt. Niemand in de stad was zo zomers gekleed als ik vandaag. Aan de ene kant is het best vreemd om de rest in jeans te spotten terwijl je zelf in een playsuit over straat gaat, maar aan de andere kant was het de ideale opportuniteit om de winterbenen wat te laten bruinen.

Ik ben werkelijk verliefd op de print van mijn nieuwe playsuit. Het blauw-roze bloemenpatroon op het warm donkerpaars vind ik klassiek en jeugdig ogen tegelijk. Echter is het wel ietwat schandalig fietsen met zo’n korte short.

De titel van het artikel is eveneens de titel van een Carly Rae Jepen lied waar ik sinds kort verslaafd aan ben. Inderdaad, aan een Carly lied. Het pop-nummer heeft een retro beat en zeer meezingbare lyrics.

Playsuit Forever21|Boots Schoenenreus| Cardigan Primark

Advertenties

Een gedachte over “Outfit: Your Type

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s