Beauty

Review: Flormar Supermatte Lipstick Lovely Pink

Flormar Lovely Pink Lipstick (1)Flormar Lovely Pink Lipstick (5)Flormar Lovely Pink Lipstick (6)

Een koraalroze om mee te flirten! De eerste Flormar lipstick die ik probeerde, was geen succes maar in het kader van iedereen verdient een tweede kans nam ik Lovely Pink mee uit het Flormar filiaal. Lovely Pink 207 komt uit de range Supermatte lipsticks bestaande uit twaalf kleuren. Flormar beweert dat de fluwelen structuur de lippen voorzien van een matte en vol uitzicht.

De supermatte lipsticks (4,2 g) zijn uitstekend gooi-in-je-tas materiaal. Een stevig zwarte plastic huls die aan beide uiteindes wijd uitloopt. De dop laat zo’n bevredigende klik horen en de lipstick zelf draagt het Flormar logo.

Lovely Pink is perfect gepigmenteerd als een frisse feloranje-roze met een levendige neon-neiging. De finish is matte, echt matte zonder gloss of glinsters! Het is prima volledig te dragen maar komt net iets liever over als je het zacht aanbrengt. De lipstick voelt niet geheeld uitdrogend aan, maar op het einde van de dag gebruik je toch best een lippenbalsem. De lippenstift brengt aan als een stevige boter en blijft goed zitten, zeker voor een budget, hoewel bijwerken aangeraden is.

Zoals je kunt lezen, heeft Lovely Pink mijn mening over Flormar lipsticks bijgedraaid.


Prijs: €4,95

Advertenties

11 gedachten over “Review: Flormar Supermatte Lipstick Lovely Pink

  1. Love the color! Staat je goed. Ik heb volgens mij dezelfde kleur van Flormar, maar dan “glossy”, maar ben meer een matte-kind-of-girl 🙂 Vind je ‘m meer of minder uitdrogend dan Sleek?

  2. OEH SO PRETTYYY! Hij staat je echt supermooi 🙂 Ik kwam Flormar voor het eerst tegen toen ik in Turkije was. Toen heb ik nagellakjes ingeslagen want het was zo goedkoop. Beetje spijt dat ik geen andere dingetjes heb geprobeerd, maar waarschijnlijk had ik toch geen goede keuze kunnen maken zo onwetend als ik was :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s