Fashion

Outfit: Guys turned boring

Outfit Guys turned boring (3)Outfit Guys turned boring (2)Outfit Guys turned boring (4)Outfit Guys turned boring (1)

Zeeën van tijd en er toch in slagen om een gevoel van tijdstekort te ervaren. Dat is ongeveer de samenvatting van de afgelopen maand van mijn leven – wandelende paradox.
Een van de vele redenen hiervoor wijs ik toe aan jongens. Niet op een beschuldigende manier, maar toch worden er waardevolle minuten ‘besteed’ hieraan. Zoals ik al eerder aangaf, kun je op het randje van doordraaien staan vanwege de beslissingen die je moet nemen.
Uiteraard ben ik nu lichtjes aan het overdrijven.

Een subtiele onderwerpwisseling: over naar de outfit. Hoewel ik het hier draag als een jurk is het centrale stuk van de outfit wel degelijk een gilet. Eigenlijk loop ik zelfs nog voor op de zaken, want deze gilet moet nog verschijnen in een shoplog maar ik wou zo graag de outfit al delen.
Vanzelfsprekend was het weer spitsuur gedurende de tien minuten dat ik foto’s aan het maken was – absoluut niet vreemd (sarcasme).
Trouwens ik hoop niet dat het al te opvallend is dat mijn winterbenen een blekere huidstint vertonen als mijn armen en gezicht. Ik heb nog niet veel kans gekregen om met ontblote benen wat zonnestralen op te vangen.

Ookal vind ik de muziek op het moment niet bijster goed, er zijn toch nog een drietal nummers die mijn aandacht trekken. Een ervan is Jun Hyo Seong’s(전효성), een groepslid van de meidengroep Secret, Find Me. Een energiek lied dat zich onderscheidt van andere Kpop muziek, afkomstig van haar tweede solo album Colored. Het is niet alleen de muziek die opvalt maar vooral de outfits die een hoog burlesque Eurosong-gehalte vertonen.

Gilet H&M|Pencil Skirt New Yorker|Heels Silverly

Advertenties

4 gedachten over “Outfit: Guys turned boring

  1. Zeeën van tijd en toch een gevoel van tijdstekort ervaren, ja, eindelijk iemand dat dat ook kent! Veel mensen kijken mij raar aan als ik dat zeg! Hele mooie outfit, met die gilet 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s