Beauty

Review: Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette

Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette (1)Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette (2)Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette (3)Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette (4)

Makeup Revolution is in mijn leven gekomen met al zijn pracht en praal! Even geleden ontving ik mijn eerste Makeup Revolution palette, namelijk de I Heart Makeup Naked Chocolate Palette.

Het leukste aan de chocolade paletten van Makeup Revolution is zonder enige twijfel de vormgeving. Het palette lijkt op een witte chocoladereep met een realistisch 3D blokjespatroon. Het bevat een full size spiegel en een dubbele schuim applicator. Daarnaast zijn de chocolade-gerelateerde namen ook leuk bedacht. Tevens is makeup van Makeup Revolution cruelty free.

Het is een 16-delige oogschaduw palette bestaande uit draagbare shimmers en mattes in roze-gouden- en bruintinten. De warme kleuren zijn makkelijk te combineren en geschikt om diverse looks mee te maken.
In het algemeen zijn de oogschaduws goed gepigmenteerd, de shimmers meer als de mattes. Vooral Choc-fest en Tob-le-rone geven moeilijker kleur af. Sommige schaduws lijken inderdaad hetzelfde met name Dipped, Mocha Lover en Frosted Choc, maar dan is de finish net dat tikkeltje anders.
De hechtingskracht van de oogschaduws is prima, want zelfs zonder enig hulpmiddel blijven ze redelijk lang zitten.

Ik had nog een swatchfoto met mijn fotocamera gemaakt, maar die is er niet duidelijk uitgekomen. Sterker nog, de foto die ik op IG plaatste van dezelfde swatches is realistischer.

Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette (5)

De highlighters in dit palette zijn Smoothly, Adorable en Way: Smoothly is een satijnen zachtroze dat een ideale highlighter voor onder de wenkbrauw is,  Adorable is een lichte perzikkleurige shimmer en Way is een geelgouden heldere shimmer perfect als highlighter voor de binnenste ooghoek.

Mijn favorieten uit het palette zijn Smoothly als highlighter, Double Dip als algemene oogschaduwkleur en Wonka om dimensie mee te maken.

Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette (6)Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette (7)Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette (8)Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette (9)

Review Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette Gold  Makeup

Het Naked Chocolate Palette is een ideaal palette voor de doorsnee looks met wat shimmer. Er is voldoende keuze en de kleuren verschillen net genoeg van elkaar om te kunnen variëren.


Prijs: €9,95

Advertenties

6 gedachten over “Review: Makeup Revolution Iheartmakeup Naked Chocolate Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s