Food

Food: Foodshots

Foodshots Healthy Fruitsalad (2)
Een van mijn favoriete soort artikelen om te maken, zijn de foodshots. Het hele proces vanaf het eten plannen en bereiden tot het fotograferen en plaatsen vind ik fijn. Niet te vergeten, de stap waar ik het eten ook daadwerkelijk opeet.

Even melden dat ik heb besloten om mijn instagram hixjassย enkel te gebruiken om etensfoto’s te publiceren en ik een tweede instagram account heb aangemaakt, namelijk jasmine.likes voor alle andere doeleindes. Van geen, naar een, naar twee – wie had dat ooit gedacht. De vier recentste publicaties van beide accounts zijn tevens te vinden in de sidebar van mijn blog.

De meeste foto’s zijn reeds verschenen op IG met de uitzondering van een aantal. Waaronder de lekkere chocolademuffin die mij werd getrakteerd in de Coffee Club en de warme Belgische wafel die ik mijzelf trakteerde.

Verder heb ik nog een heel aantal salades gemaakt, zowel groente-als fruitsalades. Blijf ik hangen bij havermout-ontbijten en wraps. Natuurlijk maakte ik ook enkele experimentele gerechten, zoals rijstpapieren loempia’s met groentemix-vulling, super sized gunkans, noedelesoepen, appel roosjes en raw vegan chocolade taartjes. Als laatste spotte ik een klein geel eetbaar eendje in een snoepwinkel, zo schattig!

Advertenties

5 gedachten over “Food: Foodshots

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s