Fashion

Outfit: What am I to you

Outfit What am I to you (1)Outfit What am I to you (3)

Zegt een persoon iets. Hoe moet je dit opnemen? Ik ben zo een moeilijk individu dat overal honderden betekenissen ziet. Bedoelt de persoon nou dit of dat of zus of zo. De keuzes zijn oneindig als je een brein hebt als het mijne.

Nogmaals kom ik naar buiten in een black& white outfit, waarvan het meeste nieuw. Dat levensmoto T-shirt en die faux-leren lage sneakers. Geen gedoe voor de kleerkast, maar snel iets bij elkaar rapen en de deur uit.

Een van mijn favoriete liederen van het moment is Brave Girls met Deepened. Het is een langzaam hip-hop nummer met een sultry sound. Ik had nog nooit eerder iets van deze groep gehoord, maar het lied viel me op tijdens het beluisteren van een K-VILLE’S K-POP SONGS CHART dat elke maand verschijnt.

Top New Yorker|Jeans H&M|Jacket Only|Sneakers Socirma LDA

Advertenties

6 gedachten over “Outfit: What am I to you

  1. Ik was precies zoals jij “wat bedoelT hij/zij?”, “was er een hidden message?” xD Maar gelukkig heb ik het leren laten gaan, werd er zo moe van. Als mensen wat willen, moeten ze maar gewoon precies zeggen wat ze bedoelen 😛 Anyway, stoere outfit! Toen ik de thumbnail op bloglovin zag dat ik even dat je zo’n half-geschoren kapsel had!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s