Fashion

Outfit: Stop my time

Stop my time (1)
Stop my time (2)
Stop my time (3)

I know who I am and who I may be, if I choose.

Miguel de Cervantes Saavedra, Don Quixote de La Mancha, Vol 1

Voel de Don Quichot vibe gecreëerd door het bouwwerk van lichte steen! Met mijn gedachten nog in het warme Portugal heb ik deze foto’s in de kou zonder jas laten maken door een vriendin (waarvoor dank). De wind gierde doorheen mijn witte blouse en de omstanders waren mij voor gek aan het verklaren, maar ik deed het allemaal in de naam van de mode.

Tegenwoordig probeer ik zoveel mogelijk te multitasken. Met andere woorden: als ik een afspraak heb dan kleed ik mij voor een fotoshoot en kom ik overdreven gekleed op mijn afspraken. Dus eigenlijk is de buitenwereld geinig genoeg letterlijk mijn catwalk geworden.

Blouse WE|Jeans H&M|Necklace WE|Heels Schoenenreus

Advertenties

6 gedachten over “Outfit: Stop my time

      1. Ja dat snap ik. Echt vreselijk. Ik dacht dat je het druk had met school vandaar. Ik plan zelf alle artikelen in jij ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s