Fashion

Outfit: Pardon me

Outfit Pardon me (1)Outfit Pardon me (2)Outfit Pardon me (3)Outfit Pardon me (4)Outfit Pardon me (5)

Wanneer graffiti uitstekend als achtergrond voor een outfit kan dienen! Terug onder diezelfde brug, maar nu aan de andere kant van de weg. De elegantie van de krullige letters en de eenvoud van een betekenisvol woord vormt de aandachtstrekker van deze outfitpost.

Ik moest en zou mijn nieuwste panty van de Primark eerst vastleggen op foto voordat er iets mee zou gebeuren, waar ik trouwens niet lang op moest wachten. De panty vertoont een jarretel design waardoor het een sexyer uitstraling krijgt. Gepaard met mijn heels met een hoge hak, tevens mijn enigste paar sinds de vorige zijn gebroken door toedoen van de straatstenen. Om de outfit niet geheel naar de ‘wallen’ te laten gaan, heb ik het gecombineerd met een simpele skaterskirt en een witte grof gehaakte blouse waar ijzerdraad doorheen loopt.

Voor een keer is de titel niet geïnspireerd op een lied.
Ken je het gevoel dat je de neiging hebt om je te excuseren voor iets wat niet jouw schuld is. Ik spreek niet over excuses uit beleefdheid zoals wanneer je tegen iemand opbotst. Ik spreek over momenten dat er zo op je wordt ingepraat dat je onterecht een schuldgevoel ervaart.

Blouse JBC|Skirt H&M|Panty Primark|Heels Silverly|Necklace Target

Advertenties

11 gedachten over “Outfit: Pardon me

  1. Mooie outfit en leuke foto’s! Ik vind dat je de panty erg leuk gecombineerd hebt zo. Dat schuldgevoel terwijl iets niet jouw schuld is heb ik ook wel eens, sowieso laat ik mijzelf te snel een schuldgevoel aanpraten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s