Beauty

Review: Yves Rocher douchegel lotus & douchegel amandel

Yves Rocher Douche gel (1)

Yves Rocher Douche gel (2)

Omhul je met de geur van lotus of amandel! Ondertussen heb ik beide douchegels haast opgebruikt, met andere woorden: ik kan met zekerheid mijn mening delen over de aromatische doucheproducten.
De douchegels zijn onderdeel van Yves Rocher’s Jardin du Monde lijn, deze bestaat uit talloze douchegels en deodorants. Kenmerkende van de lijn is dat de geurnoten afkomstig zijn uit de natuur.

De douchegels bevatten ieder 200 ml per gekleurde plastic fles met bijpassende decoratieve sticker erop. De flessen zijn ovaal, gevormd als knijpfles en in de kleur van het product. De opening van de fles is ideaal om product mee te doseren, hoewel de vloeibaarheid van de douchegels verschilt. Aangezien amandel onder de crèmige douchegel varianten valt en lotus onder de heldere douchegel varianten, is deze laatste veel vloeibaarder. Beide leveren voldoende schuimvorming op en smeren goed uit.

De wasemulsies zijn verrijkt met hydraterende, verzachtende bestanddelen en zijn pH-huidneutraal. Tevens zijn ze vrij van parabenen.


Yves Rocher Jardins du Monde Lotus Flower

Verkwikkende Douchegel met Lotusbloem uit Laos
Droom even heerlijk weg tijdens het douchen…
Waan u tijdens het douchen even in het paradijs… in de watertuinen van Laos. Uw huid geurt heerlijk naar de zeldzame en kalmerende geur van de lotusbloem. En uw huid wordt ongelooflijk zacht. Ga met evenveel plezier iedere dag opnieuw op reis. Uw huid heeft zich nog nooit zo goed gevoeld !

Een krachtige bloemengeur zoals je kunt terugvinden in Oosterse spa’s. Ik heb ooit eens lotuspitten gegeten en natuurlijke lotussen bewonderd, maar ik ben niet geheel zeker of het identiek is aan de geur van lotus. Volgens mijn herinneringen lijkt het er goed op. Het is in ieder geval een frisse bloemige geur, zoals watervallen (snap je de logica nog). De douchegel maakt de huid schoon, maar niet zacht of tenminste zo ervaar ik het.


Yves Rocher Jardins du Monde Almond

Zachte douchecrème met Californische amandel
Het ultieme vakantiegevoel !
Er zijn meerdere redenen u te laten verleiden door deze douchegel met zijn heerlijke zoete geur ! De crème-achtige textuur en het rijke schuim… De verzachtende eigenschappen van Californische amandel maken voelt heerlijk zacht aan. Een zintuiglijke reis naar de paradijselijke, zonovergoten valleien van Californië!

Als een groot liefhebber van etensgeurende lichaamsproducten had ik hoge verwachtingen van de amandelgeur. Het ruikt heerlijk! Je krijgt inderdaad een sterke amandelgeur die blijft hangen. Alsof je baadt in een amandel aroma bad of je tijdens het douchen echte marsepein aan het oppeuzelen bent. De ene kan het overweldigend vinden (en ware het niet etensgerelateerd zou ik ook tot die groep behoren) maar aangezien het dat wel is, vind ik het fijn. Het laat de huid zacht aanvoelen na gebruik. Er wordt nadrukkelijk vermeld dat specifiek deze douchegel uit een milieuvriendelijke formule bestaat die gemakkelijk biologisch afbreekbaar is.


Mijn ervaring met deze douchegels is positieve. Het is leuk dat het product dezelfde kleur heeft als de verpakking (of omgekeerd) ookal is dat het werk van toegevoegde kleurstoffen. Hoewel ik de amandel douchegel aangenamer vind vanwege zijn crème formule en geur, zijn beide douchegels prima.

Prijs: €3,50 (let op kortingen)

Advertenties

Een gedachte over “Review: Yves Rocher douchegel lotus & douchegel amandel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s