Reading

Reading: Boekenfestijn aankopen

Boekenfestijn Aankopen (2)

Boekenfestijn Aankopen (1)

De jaarlijkse Boekenfestijn aankopen! Een van mijn ‘goede voornemens’ van het jaar is meer lezen en daarmee doel ik op meer lezen als niets, wat vorig jaar het geval was.

Zoals ieder jaar heb ik het Boekenfestijn bezocht. Ditmaals met enkele voorwaarden in het achterhoofd waar een mogelijke aankoop aan moest voldoen. Het mocht niet meer als €6 kosten per boek en ik moest het ook daadwerkelijk lezen. In de uiteindelijke selectie is een duidelijke verschuiving op te merken in mijn voorkeur van young adult en fantasy naar non-fictie en romans. Daarnaast heb ik veel boeken gekozen die op de een of andere manier te maken hebben met eten. Niet zeer verwonderlijk aangezien ik ongeveer 90% van de dag bezig ben met eten.

Benieuwd welke boeken er op mijn nachtkast liggen klaar om gelezen te worden en mijn mening over het assortiment van het Boekenfestijn?


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Lees jij geregeld?

Advertenties

2 gedachten over “Reading: Boekenfestijn aankopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s