Personal

See Porto | Travel Video

Portugal Porto (25)
View Mosteiro da Serra do Pilar

Ontdek Porto, Portugal in 2 minuten (en een beetje)! Als een ware toerist liep ik constant te koop met zowel mijn smartphone in foto-opname mode en mijn videocamera. Ik kwam handen tekort! Alles wou ik vastleggen of tenminste de bezienswaardigheden, wat ongeveer op hetzelfde neerkomt. Na wat edit-werk: filmfragmenten van mijn vakantie in Porto.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Welke vakantiebestemming staat nog op jouw lijst?

Advertenties

5 gedachten over “See Porto | Travel Video

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s