Beauty

Review: Primark Fashion Nails

Primark fake nails (1)

Primark fake nails (2)

Primark fake nails (3)

Primark fake nails (4)

Pronken met lange nagels in een oogwenk! Bij de Primark botste ik tegen een hele zooi kunstnagels. Er waren simpele gekleurde varianten, maar ook enkele met een design. Aangezien na de examens mijn nagels eruitzagen als de horror van elke nagelstyliste, nam ik een set van 24 roze kunstnagels mee.

Laat ik maar met een met de deur in huis vallen: deze nagels vallen geheel onder de uitdrukking goedkoop is duurkoop. Op bepaalde vlakken kunnen dekunstnagels zeker scoren. Zo komen ze in verschillende groottes zodat er sowieso een geschikte maat voor al je vingers tussenzit, maar aan de ander kant zien ze er en voelen ze erg nep.
De kunstnagels lopen uit op puntige kattenklauwen. Handig als je op het punt staat een robbertje te vechten, toch iets minder in het dagelijkse leven. Het grootste probleem van deze nagelset is de bijgeleverde lijm. Die blijft voor geen meter plakken. Op een dag heb ik haast alle nagels opnieuw moeten vasthechten, sommige zelfs meerdere malen, en dit was op een inactieve dag.

Prijs: €1,50

Advertenties

3 gedachten over “Review: Primark Fashion Nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s