Beauty

Unboxing Swap

Swap Unboxing

Unboxing Swap

Voor het eerst heb ik een swap uitgewisseld met een vriendin. Het blijft een spannend gebeuren want waarmee moet je die box vullen en wat gaat er in jouw box zitten?!

Het was niet makkelijk om spullen te verzamelen waarvan ik dacht dat ze in de smaak zouden vallen bij mijn vriendin. Er is een bepaalde ‘Ons kent ons’ factor nodig bij het samenstellen. Maar ik geloof dat ik het er uiteindelijk best goed vanaf heb gebracht. Het is sowieso het gebaar dat telt en de intentie dat erachter schuilt.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Hoe kies jij cadeau’s uit?

Advertenties

7 gedachten over “Unboxing Swap

  1. Wat een leuk idee! Hebben jullie dit zomaar gedaan of was het ter ere van iets? Het doosje ziet er trouwens super mooi uit. Also, The Body Shop is echt jouw ding of niet? πŸ˜› Ik denk dat je dat blikje trouwens wel op een vuurvast ondergrond moet zetten, want het kan denk ik loeiheet worden.

    1. Eigenlijk was het bedoeld als kerstswap, maar vanwege decemberdrukte uitgesteld tot random swap πŸ˜€ jaja TBS favoriet van 2015 – afwachten of het 2016 ook favoriet is. Owkey, bedankt voor de tip 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s